OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Úvodní stránka » Encyklopedie » Aktuality news

Ledviny v čínské medicíně – klíčový orgán pro zdraví a dlouhověkost

  Dnešní fyziologie vidí ledviny primárně jako filtr, který odstraňuje odpad z krve a vylučuje ho ve formě moči. V čínské medicíně o této filtrační funkci hovoří rovněž, ale zároveň zdůrazňují jeho daleko hlubší účel – ukládat a ochraňovat naši životní esenci.

Jakou cestu zvolit, jaké je správné rozhodnutí? Být zdravý a nebo být nemocný?

Miso

Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sojových bobů, soli a určitého druhu obilí. Slovo miso znamená doslova „pramen chuti“. MI znamená „chuť“ nebo „koření“, SO znamená „pramen“.

29.5.2016 | Rubrika: Aktuality

Chalva

Chalva je nejenom přínosným zdrojem vitamínů a dalších cenných živin, ale také se výborně hodí jako zdravé mlsání do diet. Chalva patří mezi delikatesy, obsahuje mnoho bílkovin, sacharidů i zdravých tuků, což u klasických sladkostí nebývá

28.5.2016 | Rubrika: Aktuality

Zelený čaj Japan Kukicha 100%

Úžasný Kukicha čaj je jeden z léčivých japonských čajů. Podporuje obranyschopnost, odkyseluje organismus, detoxikuje tělo, prevence proti rakovině, prevence proti vzniku Diabetu, urychluje ubývání tukové hmoty, snižuje vysoký cholesterol, snižuje hladinu cukru v krvi, odvodňuje a má ještě mnoho jiných léčivých vlastností.

21.5.2016 | Rubrika: Aktuality

Pravé kvasové chleby - proč jsou zdravé?

Proč jsou právě pravé kvasové chleby zdravé?

V přirozeném kváskovém chlebu se nacházejí látky, které:

- chléb přirozeně konzervují  (proto tento chléb vydrží déle než kvasnicový)

- mají antibiotické účinky

- posilují naši střevní mikrofloru a tím i naši imunitu

28.4.2016 | Rubrika: Aktuality

Je lepší cukr a nebo jiná sladidla?

Mnozí z nás tuší, že nadměrné používání cukru škodí. Čím ale sladit? Je třtinový cukr zdravější než bílý? Nebo je lepší sladit různými sirupy a dalšími alternativními sladidly?  Jak je to s jejich dávkováním (sladivostí) v porovnání s cukrem?

17.4.2016 | Rubrika: Aktuality

Graviola zázrak proti rakovině

Úžasné protirakovinné vlastnosti stromu graviola byly rozsáhlé studovány, tak proč jste o nich ještě neslyšeli, když je extrakt z gravioly tak zázračný? Jeden z největších výrobců léčiv .....

... Zobrazit více

5.3.2016 | Rubrika: Aktuality

 

Goji zázračná plodina

Kustovnice čínská goji patří mezi zázračné plody, které podporují dlouhověkost, vitalitu a sexuální potenci.
Podívejte se na video složení krve pod mikroskopem u pacienta před a po konzumaci GOJI.

 

.... Zobrazit více

5.3.2016 | Rubrika: Aktuality

 

Amarant - aztécká pšenice - zlaté zrno Boha

Amarant má protirakovinné účinky a nazývá se „zázračnou rostlinou 21. století“.

30.1.2016 | Rubrika: Aktuality

 

500 - SLZOVKA OBECNÁ

 

YI YI REN - doplněk stravy

Obilovina vhodná k detoxikaci organismu, podporuje funkci sleziny, pomáhá trávení masa a tuků. Vhodná při celkovém zahlenění, akné, střevních parazitech.

.... Zobrazit více

23.11.2015 | Rubrika: Aktuality

Umeboshi

5.3.2016 | Rubrika: Aktuality

Čirok - jakou roli hrají ve stravě obiloviny?

19.1.2016 | Rubrika: Aktuality

TOP produkty

Aktuality

Miso

29.5.2016

Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sojových bobů, soli a určitého druhu obilí. Slovo miso znamená doslova „pramen chuti“. MI znamená „chuť“ nebo „koření“, SO znamená „pramen“.

Chalva

28.5.2016

Chalva je nejenom přínosným zdrojem vitamínů a dalších cenných živin, ale také se výborně hodí jako zdravé mlsání do diet. Chalva patří mezi delikatesy, obsahuje mnoho bílkovin, sacharidů i zdravých tuků, což u klasických sladkostí nebývá

Zelený čaj Japan Kukicha 100%

21.5.2016

Úžasný Kukicha čaj je jeden z léčivých japonských čajů. Podporuje obranyschopnost, odkyseluje organismus, detoxikuje tělo, prevence proti rakovině, prevence proti vzniku Diabetu, urychluje ubývání tukové hmoty, snižuje vysoký cholesterol, snižuje hladinu cukru v krvi, odvodňuje a má ještě mnoho jiných léčivých vlastností.

archiv