OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

0,00 Kč

(Autor: Eruvia -  Michaela Štofková)

Na pánev jsem dala tři druhy zeleniny + porek: mrkev, lilek, zelené fazolové lusky.
To vše smažit a dusit na kokosovém oleji, později trošku podlít vodou a přikrýt pokličkou. ...
Nakonec, když už je zelenina změklá, jsem přidala umeocet, tamari omáčku, solčanku a rostlinnou smetanu.
Ještě chvilku podusit pod pokličkou s nakrájeným jáhlovým knedlíkem, aby se prohřál a nasál vůni a šťávu z připravené
zeleniny.

Ďobačky

Fotografií:
1
Datum:
11.1.2016

Zobrazit

Tempeh

Fotografií:
3
Datum:
11.1.2016

Zobrazit

Tofu

Fotografií:
1
Datum:
12.1.2016

Zobrazit

Sojade

Fotografií:
3
Datum:
12.1.2016

Zobrazit

Eruvia

Fotografií:
4
Datum:
20.1.2016

Zobrazit

Solčanka

Fotografií:
1
Datum:
21.1.2016

Zobrazit

Dezert1

Fotografií:
7
Datum:
22.1.2016

Zobrazit

Dezert2

Fotografií:
2
Datum:
22.1.2016

Zobrazit

Dezert3

Fotografií:
3
Datum:
22.1.2016

Zobrazit

Nudlový dort

Fotografií:
4
Datum:
29.1.2018

Zobrazit

Kuřecí ERA

Fotografií:
4
Datum:
23.1.2016

Zobrazit

Tofu zeleninové placky

Fotografií:
2
Datum:
25.1.2016

Zobrazit

Přidat komentář

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.