Na pánev jsem dala tři druhy zeleniny + porek: mrkev, lilek, zelené fazolové lusky. To vše smažit a dusit na kokosovém oleji, později trošku podlít vodou a přikrýt pokličkou. ... Nakonec, když už je zelenina změklá, jsem přidala umeocet, tamari omáčku, solčanku a rostlinnou smetanu. Ještě chvilku podusit pod pokličkou s nakrájeným jáhlovým knedlíkem, aby se prohřál a nasál vůni a šťávu z připravené zeleniny.
Kliknutím na Přijmout cookies dáváte souhlas s uložením vybraných cookies (nutné, preferenční, výkonnostní, marketingové). Cookies mají za cíl zlepšit fungování našeho webu, měřit jeho výkonnost a využívat naši reklamu cíleně. To jaké cookies budou uloženy, můžete svobodně rozhodnout pod tlačítkem Upravit nastavení. Prohlášení o cookies.
Využíváme soubory cookies a další technologie pro lepší uživatelský zážitek na webu. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.
Tyto cookies jsou nezbytné pro zajištění základní funkčnosti webových stránek.
Preferenční cookies slouží pro zapamatování nastavení vašich preferencí pro příští návštěvu.
Výkonnostní cookies monitorují výkon celého webu.
Marketingové a reklamní cookies se využívají k měření a analýze webu.