OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Tofu zeleninové placky (s vyšším množstvím bílkovin a méně sacharidy)

(Autor: Eruvia - Michaela Štofková)

Použité potraviny:

- bílé natural Tofu

- zelenina (mrkev, celer, cuketa, petržel kudrnka)

- gomasio

- mořské řasy Nori

- olej dýňový nebo makový

- solčanka

- vejce

Postup:

Nastrouhat na velikém struhadle veškerou zeleninu a tofu, přidat vejce, solčanku, gomasio, řasy Nori. Vše promíchat a na kokosovém oleji nebo na suché pánvi smažit. Na talíři znovu dozdobit gomasiem, řasy Nori a pokápnout třošku olejem.

Jednoduché a rychlé jídlo, ve kterém jsou opět zastoupeny veškeré makrosložky ve vyváženém poměru vhodné zejména do diety.

Přidat komentář

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.