OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Úvodní stránka » Recepty » Nesladké » Tofu zeleninové placky

Tofu zeleninové placky (s vyšším množstvím bílkovin a méně sacharidy)

(Autor: Eruvia - Michaela Štofková)

Použité potraviny:

- bílé natural Tofu

- zelenina (mrkev, celer, cuketa, petržel kudrnka)

- gomasio

- mořské řasy Nori

- olej dýňový nebo makový

- solčanka

- vejce

Postup:

Nastrouhat na velikém struhadle veškerou zeleninu a tofu, přidat vejce, solčanku, gomasio, řasy Nori. Vše promíchat a na kokosovém oleji nebo na suché pánvi smažit. Na talíři znovu dozdobit gomasiem, řasy Nori a pokápnout třošku olejem.

Jednoduché a rychlé jídlo, ve kterém jsou opět zastoupeny veškeré makrosložky ve vyváženém poměru vhodné zejména do diety.

Přidat komentář

Zvýrazněné položky jsou povinné.

TOP produkty

Aktuality

Miso

29.5.2016

Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sojových bobů, soli a určitého druhu obilí. Slovo miso znamená doslova „pramen chuti“. MI znamená „chuť“ nebo „koření“, SO znamená „pramen“.

Chalva

28.5.2016

Chalva je nejenom přínosným zdrojem vitamínů a dalších cenných živin, ale také se výborně hodí jako zdravé mlsání do diet. Chalva patří mezi delikatesy, obsahuje mnoho bílkovin, sacharidů i zdravých tuků, což u klasických sladkostí nebývá

Zelený čaj Japan Kukicha 100%

21.5.2016

Úžasný Kukicha čaj je jeden z léčivých japonských čajů. Podporuje obranyschopnost, odkyseluje organismus, detoxikuje tělo, prevence proti rakovině, prevence proti vzniku Diabetu, urychluje ubývání tukové hmoty, snižuje vysoký cholesterol, snižuje hladinu cukru v krvi, odvodňuje a má ještě mnoho jiných léčivých vlastností.

archiv