OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

0,00 Kč

Kuřecí Era na česneku

(Autor: Eruvia - Michaela Štofková)

Vynikají do mých dietních plánů na redukci hmotnosti.

Úžasně se nejen najíte, ale hlavně vám to bude chutnat. S velikým množstvím bílkovin, minerálů, antioxidantů, jsou zde v nemalé míře avšak dietně zastoupené zdravé tuky, které jsou nezbytné pro správné vstřebávání vitamínů, dále je zde v nemalé míře vláknina podporující peristaltiku střev.

Díky této kombinaci potravin se budete cítit najezení, přitom jídlo nezatěžuje žaludek a nebudete jej trávit 8 hodin. Prostě bomba.

Použité potraviny:

- kuřecí prsa

- zelenina ( brokolice, mrkev, lilek, cuketa, pórek, jarní cibulka, celer, kořenová petržel)

- česnek

- gomasio

- mořské řasy Nori

- maitake (trstnatec lupenitý)

- Solčanka

- kokosový olej

Postup:

Nejprve si dáte podusit na vodě pod pokličkou bez jakýchkoliv přísad (sůl, koření ...)  zeleninu s několika kousky houbičky Maitake do změknutí.

Zvlášť na pánvi osmahnout na kokosovém oleji předem naložené kuřecí maso v rozmačkaném česneku s mořskými řasy Nori, Solčankou a Gomasio.

Jakmile se vám bude maso trošku připalovat, tak jej podlejte vodou ( zhruba tak 200-250ml) a dál smažte na vodě do změknutí, přidejte zeleninu a ještě chvilku celou směs prosmahněte.

Na talíři ještě dosypte řasy Nori a Gomasio.

Jako příloha je vykající moje oblíbená (také super do diety na detoxikaci) slzovka a nebo další z častých příloh u mne je vařená rýže se slzovkou, kde přidávám do směsi 2-3 lžíce slzovky. Množství přidané slzovky vždy u mne záleží, zda si chci udržet dobrou funkci sleziny, žaludku a celého zažívacího ústrojí a přitom ustálit hladinu tuků a nebo zda chci razantně redukovat hmonost (tuky) v přípravě na soutěž.

Přidat komentář

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.