OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

0,00 Kč

Linecké těsto:

  • 60 g rýžové mouky
  • 65 g kokosové mouky
  • 50 g celozrnné Bio mouky
  • 150 g másla
  • 150 g třtinové šťávy (panela), nebo kokosového cukru
  • 100g neloupané jemně namleté mandle
  • 3 žloutky
  • Kůra z 1 chemicky neošetřeného citrónu
  • 1 čl skořice
  • Špetka soli

Náplň:

  • 400 g banánového dezertu Sojade
  • 2 vejce
  • 3 banány nakrájené na kolečka
  • 3 čajové lžičky mletého kokosu
  • ½ kávové lžičky mleté skořice
  • 3 čajové lžičky třtinové šťávy (panely) nebo kokosového cukru

Vychlazené, na menší kostky pokrájené máslo smícháme spolu se všemi ostatními ingrediencemi na linecké těsto a cca 5min. zpracováváme v pevné těsto. Poté dáme alespoň na 3hodiny vychladit do ledničky.

Předehřejte troubu na 180°C. Lehce vymastěte a vysypte kokosem koláčkové formičky. Vyjměte linecké těsto z lednice, rozdělte na 6 stejných dílů a dokud je chladné, vyválejte každý díl na válu v placku. Plackami vyložte vymazané a kokosem vysypané formičky. Vyšlehejte spolu vejce, dezert Sojade, mletý kokos, skořici a cukr a výslednou směs nalijte do těstem vyložených formiček. Nakonec koláčky pokryjte banány nakrájenými na kolečka. Pečte v troubě dokud okraje koláčku nezačnou zlátnout, 30-45 minut.

Přidat komentář

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.