OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

0,00 Kč

Ďobáčky v tortille se zeleninou


 

Suroviny:

- 150 g ďobáčků

- 2 ks tortill

- 300 g míchané zeleniny (100 g rajčat, 100 g okurky, 100 g papriky)

- jogurtovo-česnekový dip: 150 g jogurtu + 1-2 stroužky česneku (dle chuti)

- sůl, pepř

- 5 ml olivového oleje

 

Postup:

Nakrájíme zeleninu (dle sezóny a chuti) a zakápneme olivovým olejem. Předehřejeme si gril (troubu) a naplníme tortillu s ďobáčky, následně ugrilujeme. Připravíme si jogurtovo-česnekový dip dle chuti, kdy česnek propasírujeme a zamícháme do jogurtu, okořeníme solí a pepřem, podáme k tortille.

Porce pro 2 osoby

  

                                              

Přidat komentář

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.