OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Úvodní stránka » Tempeh » 1) Cibulačka s Tempehem

Cibulačka s tempehem

Suroviny:

- 40 g tempehu

- 60 g bílé cibule (1 ks)

- 100g pórku (1/2 ks)

- koření: libeček, 1 lžička mletého kmínu, čerstvá šalvěj, sůl a bílý pepř

- 500 ml zeleninového vývaru

- 1 lžička miso pasty

- 5 g česneku (1 stroužek)

- 5 ml olivového oleje

 

Postup:

Na oleji zpěníme do zlatova cibuli, na kolečka nakrájený pórek, utřený česnek a šalvěj. Následně přidáme zeleninový vývar. Polévku dochutíme kořením, popřípadě miso pastou a na talíři podáváme s plátky tempehu. Tempeh můžete krátce ogrilovat na sucho v tousteru nebo na nepřilnavé pánvi.

K polévce podáváme žitný chléb.

                                             

Přidat komentář

Zvýrazněné položky jsou povinné.

TOP produkty

Aktuality

Miso

29.5.2016

Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sojových bobů, soli a určitého druhu obilí. Slovo miso znamená doslova „pramen chuti“. MI znamená „chuť“ nebo „koření“, SO znamená „pramen“.

Chalva

28.5.2016

Chalva je nejenom přínosným zdrojem vitamínů a dalších cenných živin, ale také se výborně hodí jako zdravé mlsání do diet. Chalva patří mezi delikatesy, obsahuje mnoho bílkovin, sacharidů i zdravých tuků, což u klasických sladkostí nebývá

Zelený čaj Japan Kukicha 100%

21.5.2016

Úžasný Kukicha čaj je jeden z léčivých japonských čajů. Podporuje obranyschopnost, odkyseluje organismus, detoxikuje tělo, prevence proti rakovině, prevence proti vzniku Diabetu, urychluje ubývání tukové hmoty, snižuje vysoký cholesterol, snižuje hladinu cukru v krvi, odvodňuje a má ještě mnoho jiných léčivých vlastností.

archiv