OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Úvodní stránka » Recepty » Polévky » Brokolicová polévka

Brokolicová polévka

(Autor: Eruvia - Michaela Štofková)

Suroviny:

Postup:

Do hrnce vložte růžice nakrájené brokolice + kmín + voda. Celé to vařte pod pokličkou do změknutí. Jakmile máte brokolici měkkou přidejte trošku kari, tamary, umeocet, solčanku a kokosovou smetanu ( koření, omáčku a umeocet přidávejte dle vlastní chuti). Chvilku (cca 1 minutu) povařte a přidejte na zhoustnutí 1 lžičku želírujícího prášku Agar Agar. Dále chvilku povařte do zhoustnutí a na talíři posypte špetkou mořských řas Nory.

Tato polévka je ideální volbou pro chladné období a to zejména k večeři. Nejenže je lehce stravitelná, ale všechny tyto ingredience dodají tělu potřebné živiny, kombinace koření zahřeje, zrychlí metabolismus a prokrvení.

Do této polévky může přidat i hovězí vývar, který vás posílí. Pokud máte uvařené hovězí maso, použijete tento vývar do této polévky ve večerních hodinách. Maso nedoporučuji přidat vzhledem k pozdní době a času potřebném na strávení.

Pokud by jste však polévku zařadili před obědem, můžete ji zkombinovat i s masem.

Příloha:

Jako přílohu doporučuji kvasový chléb.

Přidat komentář

Zvýrazněné položky jsou povinné.

TOP produkty

Aktuality

Miso

29.5.2016

Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sojových bobů, soli a určitého druhu obilí. Slovo miso znamená doslova „pramen chuti“. MI znamená „chuť“ nebo „koření“, SO znamená „pramen“.

Chalva

28.5.2016

Chalva je nejenom přínosným zdrojem vitamínů a dalších cenných živin, ale také se výborně hodí jako zdravé mlsání do diet. Chalva patří mezi delikatesy, obsahuje mnoho bílkovin, sacharidů i zdravých tuků, což u klasických sladkostí nebývá

Zelený čaj Japan Kukicha 100%

21.5.2016

Úžasný Kukicha čaj je jeden z léčivých japonských čajů. Podporuje obranyschopnost, odkyseluje organismus, detoxikuje tělo, prevence proti rakovině, prevence proti vzniku Diabetu, urychluje ubývání tukové hmoty, snižuje vysoký cholesterol, snižuje hladinu cukru v krvi, odvodňuje a má ještě mnoho jiných léčivých vlastností.

archiv