OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Celozrnné penne s bílým zelím a Tempehem

 

Suroviny:

- 140 g celozrnných těstovin

- 100 g tempehu

- 60 g cibule (1 ks)

- 240 g bílého zelí

- 200 g loupaných rajčat

- 3 lžíce vinného octu

- 3 lžíce bílého vína

- sůl, mletý pepř

- 1 lžíce třtinového cukru

- 5 ml olivového oleje

 

Postup:
Na kapce olivového oleje necháme změknout a zesklovatět velkou pokrájenou cibuli a nakrájený na kostičky tempeh. Následně přidáme na nudličky nakrájené bílé zelí a krájená loupaná rajčata. Vmícháme sůl, vinný ocet (dle chuti), bílé víno (taktéž dle chuti) a dusíme 20 minut pod pokličkou. Osladíme lžící cukru a okořeníme čerstvě mletým pepřem a vmícháme k uvařeným penne.

Porce pro 2 osoby

                                                    

Přidat komentář

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.