OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Úvodní stránka » Tempeh » 2) Bulgurové rizoto s Tempehem

Bulgurové rizoto s Tempehem

Suroviny:
- 120 g bulguru
- 140 g tempehu
- 100 ml smetany Sojanetta (sójová smetana)
- 60 g mrkve
- 100 g pórku (1/2 ks)
- 60 g cibule (1 ks)
- 150 g cukety
- 5 ml olivového oleje
- sladké curry, mořská sůl, mletý bílý pepř


Postup:
Bulgur uvaříme do měkka. Zeleninu nakrájíme na tenké proužky, tempeh na kostičky. Na pánvi rozehřejeme olivový olej, přidáme zeleninu a tempeh a řádně promícháme. Až zelenina zesklovatí, přidáme bulgur a koření, promícháme a prohřejeme. Na závěr zalijeme smetanou a krátce provaříme.

 Porce pro 2 osoby

                                                

TOP produkty

Aktuality

Miso

29.5.2016

Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sojových bobů, soli a určitého druhu obilí. Slovo miso znamená doslova „pramen chuti“. MI znamená „chuť“ nebo „koření“, SO znamená „pramen“.

Chalva

28.5.2016

Chalva je nejenom přínosným zdrojem vitamínů a dalších cenných živin, ale také se výborně hodí jako zdravé mlsání do diet. Chalva patří mezi delikatesy, obsahuje mnoho bílkovin, sacharidů i zdravých tuků, což u klasických sladkostí nebývá

Zelený čaj Japan Kukicha 100%

21.5.2016

Úžasný Kukicha čaj je jeden z léčivých japonských čajů. Podporuje obranyschopnost, odkyseluje organismus, detoxikuje tělo, prevence proti rakovině, prevence proti vzniku Diabetu, urychluje ubývání tukové hmoty, snižuje vysoký cholesterol, snižuje hladinu cukru v krvi, odvodňuje a má ještě mnoho jiných léčivých vlastností.

archiv