Suroviny: - 120 g bulguru - 140 g tempehu - 100 ml smetany Sojanetta (sójová smetana) - 60 g mrkve - 100 g pórku (1/2 ks) - 60 g cibule (1 ks) - 150 g cukety - 5 ml olivového oleje - sladké curry, mořská sůl, mletý bílý pepř
Postup: Bulgur uvaříme do měkka. Zeleninu nakrájíme na tenké proužky, tempeh na kostičky. Na pánvi rozehřejeme olivový olej, přidáme zeleninu a tempeh a řádně promícháme. Až zelenina zesklovatí, přidáme bulgur a koření, promícháme a prohřejeme. Na závěr zalijeme smetanou a krátce provaříme.
Kliknutím na Přijmout cookies dáváte souhlas s uložením vybraných cookies (nutné, preferenční, výkonnostní, marketingové). Cookies mají za cíl zlepšit fungování našeho webu, měřit jeho výkonnost a využívat naši reklamu cíleně. To jaké cookies budou uloženy, můžete svobodně rozhodnout pod tlačítkem Upravit nastavení. Prohlášení o cookies.
Využíváme soubory cookies a další technologie pro lepší uživatelský zážitek na webu. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.
Tyto cookies jsou nezbytné pro zajištění základní funkčnosti webových stránek.
Preferenční cookies slouží pro zapamatování nastavení vašich preferencí pro příští návštěvu.
Výkonnostní cookies monitorují výkon celého webu.
Marketingové a reklamní cookies se využívají k měření a analýze webu.